Computers, laptops en tablets

Computers, laptops of tablets kopen

Bij R. Kaandorp Computers & Audio bent u aan het juiste adres als u een computers, laptops of tablets wilt kopen in Wolvega of als uw computer/laptop een reparatie nodig heeft. Ook helpen wij u graag met problemen en vragen over uw computer, randapparatuur, netwerk of internet. Wilt u direct een oplossing voor een probleem? Dan beschikken wij over de service om bij u thuis langs te komen in Wolvega of in de buurt liggende plaatsen. Wij kunnen u ook helpen op afstand, dan nemen wij uw pc of laptop over via internet.

Een nieuwe computer kopen of samenstellen

Als u een nieuwe computer wilt kopen kunnen wij voor u een pc samenstellen die helemaal is afgestemd op uw wensen, zodat deze bijvoorbeeld geschikt is voor zakelijk gebruik, film kijken, videobewerking of het spelen van de nieuwste games. U kunt uiteraard ook zelf alle onderdelen van de computer uitkiezen. Wij adviseren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken voor wat u nodig heeft.

Reparatie van de computer of laptop, opschonen en virussen verwijderen

Naast de verkoop van computers en laptops voeren wij ook reparaties uit. Het repareren van de computer/laptop kan bestaan uit het vervangen van een onderdeel (hardware) of het oplossen van een probleem in de software. Het komt ook vaak voor dat in de loop van de tijd de computer/laptop trager wordt door malware en virussen. Wij kunnen dit oplossen door de computer grondig op te schonen en alle malware, spyware en virussen te verwijderen.